JAK PRACUJEME S MASEM

Maso do našeho řeznictví vybíráme zásadně z českých bio chovů, se kterými spolupracujeme již po několik let. Máme tak ověřenou kvalitu, kterou pak můžeme předat dále vám, našim zákazníkům.

Vepřové

Vepřové maso odebíráme z českého chovu jatky Potěhy. Tato firma s námi spolupracuje již téměř 30 let. Každý den se naváží čerstvé vepřové půlky na zpracování v ranních hodinách. Maso pochází z kvalitních výkrmen, kde je pod stálou veterinární kontrolou.

Hovězí

Hovězí maso také pochází z jatek Potěhy, které nakupují skot pouze od českých dodavatelů. Společnost si zakládá na kvalitě a čerstvosti při dodávání masa do naší firmy. Hovězí kusy, které se k nám touto cestou dostanou, jsou chovány ve volném výběhu na pastvách

Drůbeží

Kuřata, která u nás porcujeme, se naváží každé ráno čerstvá a pocházejí z oblasti Klatov, kde se nacházejí drůbeží jatka. Tato kuřata jsou chována ve volném výběhu a jsou krmena kvalitní obilnou směsí.

„JEDEN DEN TO BUČÍ, DRUHÝ JE TO NA TALÍŘI“

Jak pracujeme s masem - Uzeniny Kasarda

Známe původ masa, které Vám nabízíme. Zvířata pochází z kvalitních českých chovů, které máme prověřené léty spolupráce.

Na jatkách proběhne pouze částečné zpracování, půlení. Poté maso putuje k nám na další zpracování.

Na jatkách proběhne pouze částečné zpracování, půlení. Poté maso putuje k nám na další zpracování.

Maso porcujeme na jednotlivé kusy sami v naší výrobě. Máme tak dohled nad jeho kvalitou.

Následně maso okořeníme a naložíme. Naše postupy jsou vždy stejné již mnoho let.