Známe původ masa, které Vám nabízíme. Zvířata pochází z kvalitních českých chovů, které máme prověřené léty spolupráce.
JAK PRACUJEME S MASEM
Maso do našeho řeznictví vybíráme zásadně z českých bio chovů, se kterými spolupracujeme již po několik let. Máme tak ověřenou kvalitu, kterou pak můžeme předat dále vám, našim zákazníkům.
Vepřové
Vepřové maso odebíráme z českého chovu jatky Potěhy. Tato firma s námi spolupracuje již téměř 30 let. Každý den se naváží čerstvé vepřové půlky na zpracování v ranních hodinách. Maso pochází z kvalitních výkrmen, kde je pod stálou veterinární kontrolou.
Hovězí
Hovězí maso také pochází z jatek Potěhy, které nakupují skot pouze od českých dodavatelů. Společnost si zakládá na kvalitě a čerstvosti při dodávání masa do naší firmy. Hovězí kusy, které se k nám touto cestou dostanou, jsou chovány ve volném výběhu na pastvách
Drůbeží
Kuřata, která u nás porcujeme, se naváží každé ráno čerstvá a pocházejí z oblasti Klatov, kde se nacházejí drůbeží jatka. Tato kuřata jsou chována ve volném výběhu a jsou krmena kvalitní obilnou směsí.
„JEDEN DEN TO BUČÍ, DRUHÝ JE TO NA TALÍŘI“

Na jatkách proběhne pouze částečné zpracování, půlení. Poté maso putuje k nám na další zpracování.
Na jatkách proběhne pouze částečné zpracování, půlení. Poté maso putuje k nám na další zpracování.
Maso porcujeme na jednotlivé kusy sami v naší výrobě. Máme tak dohled nad jeho kvalitou.
Následně maso okořeníme a naložíme. Naše postupy jsou vždy stejné již mnoho let.