Muž do výroby

Kolín - Zálabí

HPP

Popis pozice

Při nástupu proběhne podrobné proškolení v délce 2-3 měsíců se zkušeným uzenářem. Následně budete postupně zařazen na danou pozici. Pozice je proto vhodná i pro lidi bez gastro vzdělání.

Náplní práce je příprava masa pro uzenářskou výrobu (mletí masa, příprava masa na uzení a na různé salámy a šunky, obsluha udíren, varných kotlů a schlazovací komory pro vychlazení výrobku).

Vaření výrobků (tlačenky, paštiky, šunkové salámové výrobky a drobné uzenářské produkty jako jsou párky, špekáčky, klobásy apod).

Stroje, které budete obsluhovat, jsou obvykle plnoautomatické a obsahují různé programy, které stačí jen zadat pro zpracování různých výrobků. Schlazovací komora která se používá ve finále pro ochlazení výrobku a pro zabalení a předání do expedice, k balení je taktéž vedena systémem programů, který jen zadáte. Střídá se chlazený studený vzduch s vodou, aby se výrobek kvalitně vychladil.

* platové podmínky a časové podmínky o směnách vám sdělíme osobně.

Kontaktní osoba

Zavolejte mi na číslo: +420 776 639 610

Ideální profil kandidáta

Kladný vztah k potravinám a masu:

100%

Chuť a zájem učit se nové věci v souladu s řemeslem řezník, uzenář a kuchař:

80%

Znát měřné jednotky (g, dkg, kg); u nás se klobásky neměří, ale váží :) :

60%

Co nabízíme

  • 5ti denní pracovní týden

  • Dobrý a veselý kolektiv

  • Pravidelnou výplatu

  • Příjemné prostředí

  • Odpovídající mzdu

Začněte ještě dnes

Vyplňte nám kontakt na sebe. Když budete chtít, napište nám něco o sobě. Budeme Vás kontaktovat.