Muž do výroby
Kolín - Zálabí
HPP
Popis pozice
Při nástupu proběhne podrobné proškolení v délce 2-3 měsíců se zkušeným uzenářem. Následně budete postupně
zařazen na danou pozici. Pozice je proto vhodná i pro lidi bez gastro vzdělání.
Náplní práce je příprava masa pro uzenářskou výrobu (mletí masa, příprava masa na uzení a na různé salámy a šunky,
obsluha udíren, varných kotlů a schlazovací komory pro vychlazení výrobku).
Vaření výrobků (tlačenky, paštiky, šunkové salámové výrobky a drobné uzenářské produkty jako jsou párky,
špekáčky, klobásy apod).
Stroje, které budete obsluhovat, jsou obvykle plnoautomatické a obsahují různé programy, které stačí jen zadat
pro zpracování různých výrobků. Schlazovací komora která se používá ve finále pro ochlazení výrobku a pro zabalení a předání
do expedice, k balení je taktéž vedena systémem programů, který jen zadáte. Střídá se chlazený studený vzduch s
vodou, aby se výrobek kvalitně vychladil.
* platové podmínky a časové podmínky o směnách vám sdělíme osobně.
Zavolejte mi na číslo: +420 776 639 610
Ideální profil kandidáta
Kladný vztah k potravinám a masu:
Chuť a zájem učit se nové věci v souladu s řemeslem řezník, uzenář a kuchař:
Znát měřné jednotky (g, dkg, kg); u nás se klobásky neměří, ale váží :) :
Co nabízíme
-
5ti denní pracovní týden
-
Dobrý a veselý kolektiv
-
Pravidelnou výplatu
-
Příjemné prostředí
-
Odpovídající mzdu