Uzeniny Kasarda

uzený vepřový jazyk

Složení: vepřový jazyk, sůl
Druh: masný výrobek
Kategorie: speciality
Skupina: tepelně opracovaný masný výrobek
Balení: vakuové
Trvanlivost: 14 dní od data výroby při 5°C
Charakter: uzený libový vepřový jazyk musí se povařit 30 minut. Podávat teplé s brámborovou kaší a nebo s křenem a hořčicí.

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

Uzené kuřecí čtvrtky


Vakuově balené


14 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

uzený Bok S.K.


Volně


21 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

uzená Anglická slanina


Vakuově baleno


21 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

uzená moravská kýta B.K.


Vakuově balené


14 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

uzená Krkovice B.K.


Vakuově balené


14 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

uzená kolena B.K.


Vakuově balené


14 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

uzený Iberijský špek s kuží


Volně


30 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

uzený Iberijský paprikový špek S.K.


Vakuově balené


21 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

Uzený moravský lisovaný bok


Vakuově balené


21 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

Zauzená kořeněná šunka od kosti


Vakuově balené


21 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

Moravská uzená plec


Vakuově baleno


21 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

Uzený ostravský bok B.K.


Vakuově balené


14 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

Kladenská pečeně


Vakuově balené


21 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

Pražská uzená šunka


Vakuově baleno


21 dní 5°C


Na prodejně

Uzeniny Kasarda - Uzenářská mísa

Slovenská slanina


Volně


21 dní 5°C


Na prodejně